Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Kremet fusilli med Pizza Pepperoni

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

  • 100 g Pizza Pepperoni
  • 300 g pastaskruer (fusilli)
  • 1,5 dl fløte
  • 1 ss tomatpurre
  • 2 ss sweet chillisaus
  • 1 stk løk
  • 1 stk paprika
  • 2 ss god olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,2 ts pepper

  1. Kok pastaen og avkjøl i rennende kaldt vann.
  2. Kutt løk og paprika i strimler, fres i en varm panne med olje.
  3. Tilsett Pizza Pepperoni.
  4. Ha i tomatpurre, sweet chillisaus og pastaen.
  5. Bland det hele, hell over fløten og kok opp, smak til med salt og pepper.
  6. Pynt med friske urter og server sammen med nybakt Pizza Pepperoni-focaccia.

Kremet Fusilli_00173