TEAM GRILSTAD

Emil Iversen

Emil Iversen velger Grilstad som sin private hovedsponsor fram til og med VM i Trondheim i 2025. – Vi er stolte over å få bidra til Emil Iversen sitt mål om å være verdens beste skiløper, sier Grilstad-sjef Jørgen Wiig. 

Verdensmester Emil Iversen har valgt Grilstad som sin private hovedsponsor. Avtalen innebærer at Iversen fra nå av og til og med VM i Trondheim i 2025 går med Grilstad-logoen på drakta.

– Emil er en folkelig person som matcher Grilstadkulturen og våre verdier: ærlig, stolt, innovativ og kjapp. Samarbeidet med verdensmesteren blir et positivt og samlende bidrag til organisasjonskultur og stolthet hos oss i Grilstad, sier Wiig. På vegne av sine 550 ansatte og seg selv er han stolt over å få bidra til Emil Iversen sitt mål om å være verdens beste skiløper.

Jeg er både stolt, takknemlig, ydmyk og veldig glad for å ha Grilstad med på laget sier Emil Iversen.