TEAM GRILSTAD

Ole Jakob / Salamikongen

Husker dere Ole Jakob aka Salami-kongen? Grilstads desidert største fan, som har spist Jubelsalami på brødskiva hver eneste dag, helt siden han gikk i barnehagen!

Grovt regnet, rundt 16.000 skiver rein jubel! Det er nemlig den samme gutten som tok et valg da Covid-19 satte en stopper for fotballtreninger, og begynte å løpe i stedet. Keeperhanskene ble byttet ut med løpesko og dette har virkelig gitt resultater. Distansen er 800m, målet er deltagelse i OL 2024 og finaleplass i OL 2028. Vi i Grilstad skal være med på veien!

Høsten 2022 var Ole Jakob og besøkte oss i Grilstad på Ranheim, og fikk møte både ansatte i fabrikken og i administrasjonsbygget. Etterpå fikk han tips og råd fra markedsavdelingen om sosiale medier, og hvordan han kan jobbe digitalt for å bygge seg opp og fortelle sin historie. Vi fikk også høre mye om Ole Jakob sine planer – det vil bli veldig spennende å følge med fremover. Dere skal få høre mer om talentet og salami-entusiasten her på nettsiden, men følg han gjerne på Instagram også.

Klikk her for å finne Ole Jakob på Instagram: https://www.instagram.com/ojhs03/ (@ojhs03)