TEAM GRILSTAD

Runa Kvendseth

Nytt medlem av sponsorprogrammet «Team Grilstad»

Runa Kvendseth er et fremadstormende talent innen kokkekunsten. I det daglige jobber hun på Söl i Stavanger som soussjef, og hun har vært finalist i «Årets kokk-mesterskapet» i 2021 og 2023. Hun har tidligere jobbet ved Statholdergaarden, i Speilsalen* og på RE-NAA**.Hun har to gull fra Norgescup, et sølv fra NM i Kokkekunst, bronse med juniorlandslaget i VM 2018, og en bronse og bærekraftspris fra Årets kokk 2021.

Vi hos Grilstad gleder oss veldig til å følge Runa på veien mot gull og jubel. Jevnlige oppdateringer fra veien videre finner du her inne, og via Grilstads sosiale medier. Følg gjerne også Runa sin egen Instagramkonto her: @runakvendseth og ta en titt på nettsiden runakvendseth.com.

Runa er veldig velkommen inn i teamet, sammen med Ole Jakob Solbu og Emil Iversen, og nå kjenner vi at dette begynner å bli et veldig spennende team. Vi håper at utøverne i sponsorprogrammet kan dra nytte av hverandres erfaringer i tiden som kommer. På tvers av kokkekunst, friidrett og langrenn finnes det flere fellesnevnere når en konkurrerer på såpass høyt nivå. I tillegg til at det kanskje kan hentes inspirasjon fra alle tre grener når det kommer til trening, mental styrke og utvikling.