Vi i Grilstad produserer og selger trygge og gode matvarer til våre kunder
Alle våre produksjonsanlegg jobber etter GFSI-standarden FSSC22000, og etterstreber en kultur hvor alle våre ansatte jobber for produksjon av trygge produkter. I standarden FSSC22000 settes det krav om at vi må vurdere og avdekke risikoer på alle forhold som kan gi utrygg mat, dette gjelder både interne risikoer og eksterne risikoer som matsvindel og matkriminalitet.
Vi har som mål å ha skikkelig og ærlig merking av våre produkter. Våre produkter merkes i henhold til gjeldene lover og forskrifter, og vi er opptatt av at vi har tydelig merking på hvordan produktene skal oppbevares. Slik sikrer vi at vi gir god nok informasjon for hvordan våre produkter skal håndteres og for å redusere matsvinn hos våre forbrukere. Alle våre leverandører skal ha GFSI-sertifisering, og vi foretar alltid en risikovurdering før vi godkjenner nye leverandører. Vi har alltid full sporbarhet på våre varer fra råvareleverandør til ferdig produkt ut til våre kunder.
Grilstad har følgende visjon, verdier, kvalitetspolitikk og matrygghetskultur:
Vår visjon er «Stolte skapere av matglede»
Vårt løfte er «Skikkelig mat fra skikkelig folk»
Våre verdier er «Ærlig, stolt, innovativ og kjapp».
Kvalitetspolitikk:
Grilstad skal levere trygge produkter med jevn kvalitet og foretrukken smak i henhold til gjeldende lover og forskrifter, standarder og spesifikasjoner, på en konkurransedyktig måte som imøtekommer våre kunders behov, krav og forventninger. Mattrygghet og kvalitet skal ha fokus i alle avdelinger og hos alle våre ansatte. Vi skal arbeide kontinuerlig med forbedringer av våre produkter og prosesser. Våre medarbeidere skal være godt kvalifisert og kjennetegnes av høy kompetanse innen sitt fagfelt. Alle ansatte har ansvar for kvalitet i eget arbeid og skal bidra til utvikling og forbedring.