Ferskt pålegg fra


Hamburgerrygg
Et røkt og smakfullt pålegg, med kun 1,4g fett og nøkkelhullsmerket. Perfekt både på brødskiva, knekkebrød eller i wrap.
Honningmarinert svinefilet
Renskåret svinekam hvor litt av fettet er beholdt for mer smak og saftighet. Tilsatt honning i marinaden for en litt søtere smak som komplimenterer røyksmaken og gir ett godt og smakfullt pålegg. Kan brukes som pålegg i alle sammenhenger i hverdagen, men kan også brukes til fest, f.eks. servert som en liten forrett med litt waldorfsalat og en mild sennepssaus.


Kokt skinke
En smakfull og saftig kokt skinke. Perfekt på brødskiva, i baguetten eller på knekkebrødet. Kun 5,4 g fett og nøkkelhullsmerket.
Krydderskinke
Renskåret svinekam hvor litt av fettet er beholdt for mer smak og saftighet. Tilsatt honning i marinaden for en litt søtere smak som komplimenterer røyksmaken og gir ett godt og smakfullt pålegg. Kan brukes som pålegg i alle sammenhenger i hverdagen, men kan også brukes til fest, f.eks. servert som en liten forrett med litt waldorfsalat og en mild sennepssaus.


Provence Svinefilet
Renskåret svinekam hvor litt av fettet er beholdt for mer smak og saftighet. Krydres med provencekrydder, som hovedsakelig består av rosmarin, timian, laurbær og hvitløk. Godt pålegg i hverdagen, men kan også brukes på bufféer servert med litt god potetsalat og litt sennep. Perfekt i wraps, eller i lompe med litt ferskost for en fin fingermat.
Gullbacon
Hverdagsbacon med en fin balanse mellom røyk og salt. Sprøstekes i stekepanne eller på brett i stekeovn på varmluft i 180g °C.
