Gå til innholdet
grilstad-nyheter

Flere store nyheter fra Grilstad februar 2021

Årets beste tid er her igjen, nylanseringer i dagligvare rulles ut! Våre tre merkevarer, Grilstad, Stranda og TIND, kommer alle med nyheter og vi nesten garanterer at du finner en ny favoritt.  Nyhetene strekker seg fra ferskt pålegg, til spekepølse (både hele og oppskåret) og speke snacks til deilig spekemat. Her er det bare finne frem matglede og nyte. Kos deg!  

 

NYHETER FRA GRILSTADFersk Salami

En mild og saftig salami som er lett å like – en ny familiefavoritt for store og små! Fersk Salami er lett speket og kokt - det gir den en mildere smak enn andre salamier. Kan, på lik linje med andre typer varmebehandlede kjøttpålegg, spises av gravide. Med 35% mindre salt.

Dansk Salami

Dansk og deilig i ny, praktisk bordpakning. Salami med klassisk rød farge og mild smak. Akkurat sik en danske salami skal være

 

  

Rødvinspølse i skiver

Endelig en rødvinspølse i skiver! En fyldig og smaksrik spekepølse. Tilsatt rødvin for å få den distinkte tradisjonelle smaken på rødvinspølsa. Passer godt på brødmat, men er også ypperlig å ha med til spekematbordet eller sammen med et mer internasjonalt tapasbord. Nyt den alene, eller sammen med gjester!

 

  

Stabbur – Hel pølse

En klassisk svartpølse fra Grilstad, rik og fyldig på smak. Perfekt på et spekematfat, på brødskiva eller nytes som den er. Hel spekepølse er alltid fint å ha i kjøleskapet. Det passer ypperlig som kos for to eller hele familien, hjemme eller på tur

 

 

Lev Litt Lettere – Sweet Chili

Et smakfullt kyllingpålegg laget av renskåret kyllingfilet. Lev Litt Lettere Sweet Chili Kyllingfilet har sweet chili rundt kanten på hver skive. Perfekt på brødskiva eller knekkebrødet. Kun 0,8 g fett og nøkkelhullsmerket.

 

Lev Litt Lettere – Kokt Skinke

En smakfull og saftig kokt skinke fra Lev Litt Lettere. Perfekt på brødskiva, i bagetten eller på knekkebrødet. Kun 2,6 g fett og nøkkelhullsmerket.             

Lev Litt Lettere - Smårettkylling
Endelig er smårettkylling her! Saftige kyllingstrimler som passer perfekt i salat, omelett, på pizza eller noe helt annet. Nøkkelhullsmerket og kun 2,9 g fett!

 

NYHETER FRA STRANDA


EKSTRA VELLAGRET STRANDASKINKE 9MND

En ekstra vellagret Strandaskinke er modnet i 9 måneder og tilsatt mindre salt. Dette er en spekeskinke med mye smak. Den er skåret i løvtynne skiver som gir en ekstra god smaksopplevelse. Kan nytes alene, men kan gjerne ta hovedrollen på et tapasbord eller i et spekemåltid!STRANDAFILET

Strandafilet er en renskåret ytrefilet som er mildt krydret og speket. Den inneholder naturlig mindre fett og er skåret i løvtynne skiver. De tynne skivene gir mye god smak. Når du har lyst på noe ekstra smakfullt, passer perfekt til tapas, men også på brødskiven.

STRANDAFÅR

Strandafår er en mild og smakfull fårepølse laget ut fra speketradisjonene på Stranda. Den likes lett av mange, helt uten svinekjøtt. Perfekt til frokost, lunsj, kvelds og som turmat.


STRANDAMØR SNACKS MINI

Strandamør snakcs MINI er en liten, men STOR nyhet! Smaker likt som storebror Strandamørsnacks, men hver skive er mindre og pakningen er liten. Den egner seg derfor enda mer til å snackse i mange situasjoner - på jobb, på skolen, på tur, etter trening, til et møte, hjemme i sofaen…ja, overalt!

 

 

NYHETER FRA TIND

 

Godt Modna

Norges beste spekeskinke kommer nå i helt ny drakt. Modna i minimum 12 måneder, og skåret i tynne skiver med mye smak i hver eneste skive. En selvskreven hovedgjest på tapasbordet, eller når du bare vil kose deg litt ekstra.