Gå til innholdet
nyheter-l2-2021-5

Grill- og sommernyheter 2021 fra Grilstad

Grill- og sommernyheter 2021 fra Grilstad!

Nå rulles sommerens nyheter ut i butikkene! Nyheten Butcher Burger med Tine Cheddarost er en ekstra saftig og smaksrik burger – må bare prøves! Og, det blir enda enklere å få øye på Norges mest solgte burgere i frysedisken, nå med nytt design. Hos Rema1000 finner du en Salaminyhet. Hos Coop får du som elsker Gullsalami en ny storpakning - da unngår du å skape «salamidrama» 😉. God sommer med nyheter fra Grilstad.

   Nytt design på Norges mest solgte hamburgere

Stadig flere forstår at de beste hamburgerne finnes i frysedisken. Vi gir nå bestselgerne våre et realt visuelt løft.          Vårt nye heldekkende design oser av matglede.
Perfekt på grillen eller i stekepanna!

Butcher Cheddar Burger 2x140 g

Butcher Burger er matglede. Helt enkelt! Norges beste hamburger (NM i kjøtt, 2018) og vinner av flere «best i test» kåringer. Vi kombinerer nå det beste fra to verdener og lanserer en saftig osteburger med biter av Tine Cheddarost!
Baconburger 8x100 g er tilbake

Smaksfavoritten baconburger kommer nå endelig tilbake i storforpakning med 8 hamburgere i pakken! Smaken og kvaliteten er som den alltid har vært. Men, vi har lagt burgeren i vårt nye design. Etterspurt av markedet. Så vær så god!

Salaminyhet i REMA 1000

Hos REMA 1000 finner du nå Grilstad Salami 180g. En god og saftig salami med den kjente og kjære Grilstad-smaken. En spekepølse som gjør seg godt på brødskiva, både til morgen og kvelds!

 

Gullsalami i større forpakning i COOP

Endelig kommer Grilstad Gullsalami i en XXL-forpakning. Fortsatt de samme små salamiskivene som alle elsker, men i pakning på hele 300g. Finnes kùn i COOP.