Gå til innholdet
Allergisøk (0)
Profilbilde Engelsk Filetbacon m terning_720

Grilstad satser på bacon

Grilstad Engelsk Filetbacon kåret til BEST I TEST av VG 14.feb. Den eneste nyheten med terningkast 6. Dommen fra VG-panelet var entydig og klar: ”Deilig smak av røkt bacon! Et kjempealternativ til vanlig bacon, og mye magrere. Mange bruksområder.” ”–Her er det ikke jukset med hverken røyksmak eller kjøtt”, sa panelet, som ba om å få servert en ekstra runde med filetbacon under testen.

Grilstad satser på produktutvikling og markedsføring av skikkelig mat. “Vi tar forbrukeren på alvor, og ønsker derfor å tilby produkter som er så ekte og rene som mulig. Vi skal bidra til at forbrukeren får en reel mulighet til å velge mat av god kvalitet også til hverdags”, sier produktsjef Anita Holthe. 17. februar lanserer Grilstad 4 nye produkter innen varegruppen Bacon. Engelsk Filetbacon, Bacon i tynne skiver, Bacon i tykke skiver og Bacon i terninger. Alle fire produktene er av skikkelig kvalitet. De består av 100% svinekjøtt, er tørrsaltet og naturlig røkt med flis. Det er det hele! Svært få forbrukere kjenner til at det er kvalitetsforskjeller også på Bacon. De aller fleste produktene på markedet i dag er tilsatt mye vann, røykaroma og unødige tilsetninger. “Det nye baconet er ekte og smakfullt. Forbrukeren får kvalitet for hver krone han/hun betaler”, sier produktsjef Anita Holthe. Grilstad ønsker å gi forbruker både en økt matopplevelse og en mulighet til å spise med god samvittighet. Det skikkelige baconet kommer i ny forbrukervennlig emballasje. Den er lett å åpne og det er lett å få baconskivene fra hverandre. Den nye emballasjen er også enkel å rengjøre med tanke på resirkulering.

De fire nye produktene er tilgjengelig i butikk fra uke 8 og markedsføres på TV, i avis, digitalt og i butikk fra uke 10.

Grilstad Engelsk Filetbacon er et magrere bacon. Perfekt til både frokost og lunsj.

Grilstad Bacon i tynne skiver gir et sprøtt bacon. Perfekt til både frokost og middag.

Grilstad bacon i tykke skiver gir en saftig smak. Perfekt som turmat og til middag.

Grilstad bacon i terninger. Baconterninger er perfekt til pasta, omeletter og som garnityr til fisk- og kjøttretter.


Skikkelig bacon passer til alt!

Alle sammenstilt
 
Artikkelen i VG kan leses her
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10145496