Gå til innholdet
ranheimil-grilstad

"Grilstadbanen" kommer på Ranheim

Ny og forbedret samarbeidsavtale er signert mellom Ranheim IL og Grilstad.

💙🤍 Fokuset er på bredden, og det betyr mye for oss i Grilstad AS å kunne gi tilbake til- og bidra i lokalsamfunnet her på Ranheim. Det gjør vi blant annet via idrettslaget, som er et naturlig samlingspunkt for både store og små her i Fjæra.

🤝 Grilstad skal være en god og støttende samarbeidspartner, og ønsker å bidra til å realisere drømmer for kommende trønderske fotballspillere..

⚽️ ..Som en del av pakken vil få oppkalt den ene 7-er (snart 9-er) banen til «Grilstadbanen». En bane som brukes av barn og voksne i alle aldre, dagen lang. Grilstad blir også synlig på spillerdraktene i barne- og ungdomsavdelingen, fotball (6-16 år). 

🍔 Skulle sulten melde seg, vil du også kunne spise og drikke godt. Ranheim vil tilby burgere fra Grilstad til hver hjemmekamp, og klubben vil i 2023 by på en herlig kombodeal med Burger fra Grilstad og drikke fra Coca-Cola.

✨ Vi gleder oss til å følge med Ranheim IL og bidra med flagg hver hjemmekamp, for å skape den elektriske rammen det gir å se alle de hvite og blå flaggene her på Ranheim.