Gå til innholdet
nyheter-l3-cover-2

HØSTENS NYHETER

Vi er superstolte av å presentere de nye produktene som har kommet i butikk nå.

Denne høsten har vi flere spennende nyheter å by på. 

KNEKKEBRØDSALAMI
nyheter-l3-grilstad.002

Verdens første! Det er ikke sjeldent at vi som spiser knekkebrød hos Grilstad har irritert oss over at salamien stikker utenfor. Kombinert med utallige henvendelser fra salami- og knekkebrødfans i det ganske land, har vi nå endelig utviklet verdens første Knekkebrødsalami. Firkantet i formen, rund i smaken. Litt tykkere skiver, og en veldig saftig og smakfull salami. 

Håper det smaker!

JUBELSALAMI MED TACOSMAK
nyheter-l3-grilstad.001

100% Jubel for tacoelskere! Spice opp toasten, pizzaen eller brødskiva med denne nyheten. Tacofredag til frokost, hele uka? Denne har vi forelsket oss i, og den er allerede fast inventar på lunsjbordet hos oss i Grilstad.

Håper det smaker! 

SPEKESTICKS
nyheter-l3-grilstad.004nyheter-l3-grilstad.003

 I høst kommer vi med hele to nyheter fra Kompis spekesnacks. Denne gangen har vi lansert to versjoner av et nytt format, nemlig "spekesticks". Disse er tynne, litt kortere "pinner" av spekepølse, som har cirka samme størrelse som saltstenger. Den perfekte snacken på farten, på tur, til lørdagskosen, eller til å sette frem når du har besøk. 

Kompis Spekesticks kommer i to smaker; "You and salami" og "Lil' chili". Førstnevnte er mild og vennlig, basert på smaken til Kompis "original" spekesnacks. Den andre, "Lil' chili" er hakket hottere, men fortsatt veldig overkommelig for de fleste med tanke på sterkhetsskalaen.