Gå til innholdet
Allergisøk (0)
Jubelsalami bordpakning_150g_720x350

Høstens store nyhet - spekepølse med skru!

Grilstad lanserer ny, innovativ pakning med skrulokk! Bestselgerne Jubelsalami, Supersalami og Trønderfår kommer nå i den praktiske og forbrukervennlige pakningen.

Grilstad har gjennom flere år sett etter løsninger som kan gi en mer funksjonell og forbrukervennlig pakning for spekepølser. I forbrukerundersøkelser vi har fått utført, kommer det fram at dagens emballasjeløsninger innen pålegg er en av kategoriens største svakheter. Tilbakemeldinger er at pakkene er vanskelig å åpne, de revner når man åpner dem, åpne-/lukkefunksjonen fungerer ikke og pakningene holder seg ikke tette.

Det er med stolthet og entusiasme vi nå lanserer bestselgerne Jubelsalami, Supersalami og Trønderfår i forbrukervennlige bordpakninger med skrulokk.

- I forbrukertester hvor flere løsninger ble presentert, har deltakerne vært svært tydelig på viktigheten av skrufunksjonaliteten. Vi er stolte og svært fornøyde med sluttresultatet og ser fram til at dette kommer ut i landets dagligvarebutikker, sier produktgruppesjef i Grilstad, Anniken Askeland. Her får vi en pakning med effektiv åpne- og lukkefunksjon, praktisk og hygienisk oppbevaring samt et serveringsfat som kan settes rett på bordet.

Sortiments- og utviklingssjef i Grilstad Terje Sørnes forteller at de selv har hatt ideen til pakningsløsningen. Det er investert betydelig i utvikling og utstyr i tett samarbeid med maskin- og
emballasjeleverandører. - Det er derfor ekstra spennende å få produktene ut i markedet, så vi får se om forbrukerne er enig med oss i at dette fungerer kjempebra!.

Grilstad er klar markedsleder innen spekevarekategorien med en markedsandel på 42,4 %, og selger i overkant av 25 millioner pakninger årlig hvorav Jubelsalami står for ca 6 millioner i ulike størrelser.

Lanseringen vil støttes av en omfattende mediekampanje på TV, annonser i avis, nett og mobil i tillegg til butikkaktiviteter.

- Dette er en stor satsning fra Grilstad. Vi har tatt forbrukerne på alvor og investert i en helt ny pakkelinje fra A til Å for å møte de utfordringer forbrukerne påpeker med dagens emballasjeløsninger, sier Terje Sørnes. I tillegg legger vi store ressurser i å informere forbruker om at de nå får våre mest populære spekepølser i forbrukervennlig emballasje. Skikkelige spekepølser fortjener skikkelig emballasje!
Bordpakninger