Gå til innholdet
Allergisøk (0)
baguettskinke

NM i julemat 2013 - Medaljedryss over Grilstad kjøttpålegg!

NM i Kjøttprodukter 2013, julemat, hadde torsdag sitt kåringsarrangement i Oslo. Aldri før har det vært så mange påmeldte. Vi er stolte av å informere om at Grilstad i “NM i Kjøttprodukter - Julemat 2013” tok en mengde medaljer og titler. Vi fikk blant annet tittelen Årets storforpakning pålegg med Pastrami fra Grilstad Storkjøkken, og totalt 11 medaljer!

Vi har over lang tid vært det prefererte valg hos forbrukerne innen spekepølse og spekemat med en solid og voksende markedsposisjon tuftet på godt håndverk og kvalitet. NM i kjøttprodukter 2013 viser at vi nå også er i ferd med å befeste en sterk posisjon som kvalitetsleverandør innen ferskt kjøttpålegg med flere gode plasseringer for våre påleggsprodukter.

-Vi er spesielt fornøyd med det kvalitetsstempelet som våre ferske påleggsprodukter har oppnådd i år. Denne kåringen gir oss en fantastisk anerkjennelse for det arbeidet som er lagt ned i konsernet, sier konsernsjef Odd Arne Dalsegg. I tillegg til merkevarene sine prestasjoner, kan vi også glede oss over at påleggsproduktene vi produserer til handelen har gått helt til topps.


Her er resultatlisten for Grilstad AS:
ÅRETS STORFORPAKNING PÅLEGG: Pastrami, Grilstad Storkjøkken

GULL:
Pepperroastbiff, Grilstad Storkjøkken
Pyntet juleskinke, Grilstad Storkjøkken

SØLV:
Julepølse grov, Grilstad Storkjøkken

BRONSE:
Reinsdyrstek stekt, Grilstad Storkjøkken
Sylterull, Grilstad Storkjøkken
Lammelår badsturøkt, Grilstad Storkjøkken
Kalkunbryst med pepper, Grilstad Storkjøkken
Pastrami, Grilstad Storkjøkken
Stranda delvis oppdelt Pinnekjøtt, Grilstad AS
Stranda Oppdelt Pinnekjøtt, Grilstad AS
Grov leverpostei, Grilstad AS

Ønsker du å vite mer, kontakt oss gjerne for utfyllende informasjon!