Gå til innholdet
Ole Jakob / Salamikongen

Team Grilstad - Ole Jakob/Salami-kongen

Husker dere Ole Jakob aka Salami-kongen? Grilstads desidert største fan, som har spist Jubelsalami på brødskiva hver eneste dag, helt siden han gikk i barnehagen!

Grovt regnet, rundt 16.000 skiver rein jubel! Det er nemlig den samme gutten som tok et valg da Covid-19 satte en stopper for fotballtreninger, og begynte å løpe i stedet. Keeperhanskene ble byttet ut med løpesko og dette har virkelig gitt resultater. Distansen er 800m, målet er deltagelse i OL 2024 og finaleplass i OL 2028. Vi i Grilstad skal være med på veien!

Høsten 2022 var Ole Jakob og besøkte oss i Grilstad på Ranheim, og fikk møte både ansatte i fabrikken og i administrasjonsbygget. Etterpå fikk han tips og råd fra markedsavdelingen om sosiale medier, og hvordan han kan jobbe digitalt for å bygge seg opp og fortelle sin historie. Vi fikk også høre mye om Ole Jakob sine planer - det vil bli veldig spennende å følge med fremover. Dere skal få høre mer om talentet og salami-entusiasten her på nettsiden, men følg han gjerne på Instagram også. 

Klikk her for å finne Ole Jakob på Instagram: https://www.instagram.com/ojhs03/ (@ojhs03)

Grilstads største fan - salami-kongen

For rundt fem år siden, var Ole Jakob veldig aktiv på Instagram under navnet «Salamikongen», og lagde mange morsomme videoer hvor han snakket om Grilstad sine produkter - spesielt Jubelsalamien. For de som er interessert, så finnes noen av videoene fortsatt på hans Instagramkonto. Når han nå har vokst opp til å bli en svært habil løper, er det en selvfølge for oss i Grilstad at vi vil være med, følge opp og heie frem Ole Jakob på veien til å nå sine mål. 

Vårt nye sponsorprogram “Team Grilstad - Veien mot gull og jubel”, går nemlig ut på å støtte et knippe unge, lovende utøvere på vei mot målene sine! Velkommen til teamet, Ole Jakob! Vi gleder oss til å være med deg på både opp- og nedturer fremover. 

Hva skjer for tida, Ole Jakob? 

Vi i Grilstad er så heldige å få kontinuerlige statusoppdateringer fra Ole Jakob på hva han driver med, hvordan det går og hva som er det neste på planen. Her har vi samlet et utvalg av det han har holdt på med i det siste. 

21.01.23 Norna-lekene, Bergen

“Første konkurranse ferdig. Den gikk veldig bra, løp 600m på 1.17,32 som er nest best i Europa i år, og nr 9 i verden i år. Fortsatt tidlig på året, men viser at treningen fungerer bra.

Ole Jakob.”

16.01.23 Monte Gordo, Portugal

“Hei, nå har jeg vært på treningsleir i Monte Gordo i Portugal. 

All trening har gått som planlagt, tåa harr vært litt vrien, men det er mest når jeg går og ikke løper, noe som tyder på en betennelse. Heldigvis så har jeg ikke noe vondt lengre, og satser på at det fortsetter sånn. 

Konkurransesesongen kommer med stormskritt, og første konkurranse er allerede 21.jan i Bergen på Norna-lekene. Etter dette blir neste 28.01 i Manchester, 02.02 i Gøteborg og så 05.02 i Reykjavik. Formen ser veldig bra ut på de siste øktene jeg har hatt og setter personlig rekord på intervalløktene nesten hver gang - så det blir gøy å konkurrere igjen.

Ole Jakob.”