Gå til innholdet
team-grilstad-cover-2

Team Grilstad - Veien mot gull og jubel

Vårt nye sponsorprogram følger unge, lovende utøvere - på vei opp

Vårt nye sponsorprogram følger unge, lovende utøvere - på vei opp. Vi hos Grilstad vet at veien mot gull og jubel er den viktigste. Det er her jobben gjøres. Derfor ønsker vi å bidra med å dele av vår erfaring, kompetanse og hjelpe til med det vi kan for å løfte utøverne underveis. 

Grilstad tilbyr tett oppfølgning av teamet, hvor vi blant annet blir med på å bygge utøverne opp i digitale kanaler, støtter med en mindre, symbolsk sum i sponsormidler, og er der som samarbeidspartner gjennom både opp- og nedturer. 

Team Grilstad er et lite lag som til enhver tid vil bestå av mellom 2-5 utøvere. Disse er gjerne på forskjellig sted i sin karriere, og arbeider innen forskjellige områder. I dag har vi én fra langrenn og én fra friidrett med på laget. Vi ønsker å fokusere bredt, og vil gjerne ha med oss flere spennende og gjerne utradisjonelle folk på laget. 

Er du mellom 18-35 år, ambisiøs med høye mål for fremtiden, og skiller deg ut med det du driver med? Da vil vi gjerne høre fra deg. 

Vi har åpent for søknader året rundt til vår mailadresse sponsor@grilstad.no, og behandler disse én gang i året - rundt februar. Send oss gjerne en søknad hvor du forteller om deg selv, dine verdier og eventuell hjertesak, din sport og hvordan et typisk år ser ut. Hva du trenger hjelp til og hva du ser etter i en sponsor.

Les om Team Grilstads Ole Jakob Solbu her.


olejakob-portrett-team


Les om Team Grilstads Runa Kvendseth her. 


runak3-2