Gå til innholdet

Kremet fusilli med Pizza Pepperoni

  • 2
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen og avkjøl i rennende kaldt vann.
  2. Kutt løk og paprika i strimler, fres i en varm panne med olje.
  3. Tilsett Pizza Pepperoni.
  4. Ha i tomatpurre, sweet chillisaus og pastaen.
  5. Bland det hele, hell over fløten og kok opp, smak til med salt og pepper.
  6. Pynt med friske urter og server sammen med nybakt Pizza Pepperoni-focaccia.

Ingredienser

  • 100 g Pepperoni
  • 300 g pastaskruer (fusilli)
  • 1,5 dl fløte
  • 1 ss tomatpurre
  • 2 ss sweet chillisaus
  • 1 stk løk
  • 1 stk paprika
  • 2 ss god olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,2 ts pepper

Grilstad produkt i oppskriften

80 g

Pepperoni