Gå til innholdet

Pizza med salami

  • 4
  • 30-60 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

  1. Bland gjær, mel, salt og olje, og rør rundt.
  2. Tilsett lunket vann og elt deigen. La den heve til dobbel størrelse.
  3. Kjevle ut deigen og fordel saus utover.
  4. Legg et lag med revet ost og fordel spekeskinke- og salamibiter. Krydre.
  5. Stek pizzaen i ca 20 min på 225 grader med over og undervarme.

Ingredienser

  • PIZZABUNN
  • 5,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl vann
  • 25 g gjær
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss god olivenolje
  • FYLL
  • 100 g Jubelsalami, bordpakning
  • 3 stk flådde grovhakkede tomater eller
  • 1 stk boks flådde hermetiske tomater
  • Salt, pepper og tørkede urter, f.eks timian, basilikum, oregano, eller fennikelfrø og korianderfrø
  • 150 g revet ost

Grilstad produkt i oppskriften

Bordpakning 250 g

Jubelsalami, bordpakning

del gjerne opp pizzaen i to og ha halvparten med skinke