Gå til innholdet

Trønderfår med mynte og ristede grønnsaker

  • 4
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingrediensene i en langpanne, utenom Trønderfåren og mynten.
  2. Stek grønnsakene i stekeovn i 10 min (200 grader).
  3. Dryss over Trønderfår og mynte.

Ingredienser

  • 200 g Trønderfår, bordpakning
  • 100 g minimais delt i to
  • 100 g ferske rødbeter skrelt og delt i båter
  • 100 g gulrøtter skrelt og skåret i staver
  • 100 g sukkererter
  • 1 stk løk skrelt og delt i båter
  • 2 ss frisk mynte
  • 1 ts spisskummin
  • 1 ss sesamfrø
  • 0,5 dl solbærsaft
  • 0,5 dl olivenolje
  • Pepper

Grilstad produkt i oppskriften

Bordpakning 210 g

Trønderfår, bordpakning