Gå til innholdet

Gratinert løksuppe med Pizza Pepperoni

  • 4
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

  1. Kutt løk i skiver, finhakk hvitløken, fres blankt i en kjele med olje og tilsett halve pakken med pepperoni, paprikapulver, timian og cayennepepper.
  2. Spe med vann, kok opp og ha i buljongterningene.
  3. Smak til med salt og pepper.
  4. Ha i suppeskåler, legg på en skive loff, litt hvit ost og pepperoni.
  5. Gratiner til osten får en gyllen farge.

Ingredienser

  • 4 stk løk
  • 1 stk hvitløk
  • 1 dl god olivenolje
  • 1 ss paprikapulver
  • 100 g Pepperoni
  • 2 stk grønnsaksbuljong (terninger)
  • 1 ss tørket timian
  • 0,1 ts litt cayennepepper
  • 4 stk loff
  • 8 skiver hvitost
  • 0,5 ts salt
  • 0,1 ts pepper

Grilstad produkt i oppskriften

80 g

Pepperoni

Ha suppen i suppeskåler med høy kant, legg på en skive loff og topp det hele med hvit ost og Pizza Pepperoni. Gratiner i varm ovn til osten får en gyllen farge. Server rykende varm – gjerne med nybakt Pepperoni focaccia til.