Gå til innholdet

Focaccia med Pizza Pepperoni

  • 6
  • Over 60 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

  1. Bland gjær, vann og salt.
  2. Bland i halvparten av oljen og melet.
  3. Ha i halve pakken pepperoni og friske urter.
  4. Elt i ca 5 minutter, hev i ca en time.
  5. Trykk deigen utover en langpanne, prikk med fingrene, ha over olje, havsalt og resten av pepperonien.
  6. Stekes på 200 grader i ca 25 minutter eller til overflaten er gyllen.

Et saftig brød med masse smak

Ingredienser

  • 1 stk tørrgjær
  • 6 dl lunkent vann
  • 1,2 dl god olivenolje
  • 100 g Pepperoni
  • 1 ss salt
  • 1 kg (ca) hvetemel
  • 2 ss grovmalt havsalt

Grilstad produkt i oppskriften

80 g

Pepperoni

Perfekt tilbehør til pastaretter, supper og tapas, eller som deilig niste på tur