Nidaros trøffelsalami

Nidaros trøffelsalami er som de andre produktene i Nidaros-serien bygget på norsk, tradisjonsrik spekepølsekultur. Men, vi har også latt oss inspirere av spekepølsekulturen i Syd-Europa og smakene vi finner der. Resultat er en saftig salami av norske kjøttråvarer i tynne skiver med smak av deilig trøffel. Perfekt på brødskiva eller til tapas. Visste du at trøffel er en av verdens mest ettertraktede matvarer?

Til 100 g ferdig vare er anvendt 156 g kjøtt av svin*, spekk*, salt, bestrålt krydderblanding (krydder, vegetabilsk buljong av grønnsaker og sopp (bl.a. løk, hvitløk, tomat), trøffel (0,3 %), aroma), fargestoff (karmin E120), konserveringsmiddel (natriumnitritt E250), antioksidant (natriumaskorbat E301) og startkultur. *Opprinnelse: Norge. Røkt med bøkeflis
per. 100 g gir ca.: Energi 1706 kJ (408 kcal), fett 34 g (hvorav mettede fettsyrer 11 g, enumettede fettsyrer 15 g, flerumettede fettsyrer 4,7 g), karbohydrater 1,0 g (hvorav sukkerarter 0,6 g), protein 25 g, salt 5,0 g
Produktet inneholder ingen allergener
Inspirasjon

Trøffelpasta med Nidaros Trøffelsalami

Pasta. Trøffel. Trøffelsalami. NAM! Vi digger å bruke Nidaros Trøffelsalami i pasta – prøv det du óg.