Pepperoni – hel pølse
Pepperoni passer perfekt som topping på pizza eller pasta. Hel spekepølse er alltid fint å ha i kjøleskapet. Det passer ypperlig som kos for to eller hele familien, hjemme eller på tur – og det tar ca 5 minutter å tilberede. Kombiner gjerne med det du måtte ha i kjøleskapet.
Til 100 g ferdig vare er anvendt 123 g kjøtt av svin, spekk, salt, bestrålt krydder, farge (paprikaekstrakt E160c), startkultur og konserveringsmiddel (natriumnitritt E250). Røkt med bøk.
Pr. 100 g gir ca: Energi 1757 kJ (420 kcal), fett 36 g (hvorav mettede fettsyrer 14 g, enumettede fettsyrer 18 g, flerumettede fettsyrer 5 g), karbohydrat 1 g (hvorav sukkerarter 0 g), protein 23 g, salt 4,4 g.
Produktet inneholder ingen allergener