Gå til innholdet
butcher-miljo

Butcher - Devilicious Taste

Butcher er en forholdsvis ny merkevare under Grilstad og er spesielt utviklet for alle som elsker godt kjøtt. Med sin tydelige «attitude» og ekte kjærelighet til kjøtt skal Butcher være et kvalitetsmerke for kjøttvarer.

Butcher ble lansert i 2018 som hamburger under «Butcher Burger Original». Denne ble fort en favoritt for mange og ble samme år kåret til Norges beste burger på tvers av fryst og fersk under NM i Kjøttprodukter. Kvaliteten og den gode kjøttsmaken Butcher står for ble så forlenget til Butcher Bacon, Butcher Bratwürst og Butcher Cheddarwürst. 

butcher-2

Butcher Burger Original har det siste året etablert seg som det premium burgeralternativet i frysedisken med en høy kjøttandel og fantastisk saftighet. Butcher Burger ble i 2018 tildelt kjøttbransjens aller gjeveste hamburgerpris hvor den ble kåret til Norgesmester blant 45 påmeldte burgere.

Butcher Burger BBQ kom i 2019 og er produsert med samme teknologi som sin storebror. Den er i tillegg smakstilsatt med en deilig barbeque-marinade og innehar samme kvalitet og saftighet som originalen.

Butcher Cheddarwurst og Butcher Bratwurst er to spesialpølser, grovkvernet av svin- og storfekjøtt. Cheddarwurst er proppfull av urter, purre og moden cheddar, mens Bratwurst er krydret med blant annet koriander og sort pepper. Begge pølsene har en høy kjøttandel og en rik og saftig kjøttsmak.Butcher Bacon
vil vi påstå er Norges beste bacon. Dette er ekte bacon som både er tørrsaltet og bøkerøkt. Perfekt tykkelse på skivene som gir en god og saftig kjøttsmak. Passer like godt til frokosten som på en godt vektet Butcher Burger.