Gå til innholdet

Risotto med Trønderfår

  • 4
  • 30-60 min
  • Krever litt

Fremgangsmåte

  1. Finkutt løk og hvitløk, del sjampinjong i skiver.
  2. Stek dette forsiktig i kjele til det blir blankt.
  3. Tilsett ris og spe på med kyllingkraft under koking etter hvert som det tykner.
  4. Når risen er ferdig, tilsett smør og revet parmesanost og vend inn sammen med strimlet basilikum.

Ingredienser

  • 200 g Trønderfår, bordpakning
  • 1 stk løk
  • 120 g sjampinjong
  • 3 stk fedd hvitløk
  • 2 ss olje
  • 200 g risottoris/grøtris
  • 1 l kyllingkraft
  • 1 stk basilikum
  • 75 g revet parmesanost
  • 50 g usaltet smør

Grilstad produkt i oppskriften

Bordpakning 210 g

Trønderfår, bordpakning

Kan fint benyttes med annen spekepølse