TEAM GRILSTAD

Vi følger unge, lovende utøvere på veien mot Gull og Jubel!

Vårt nye sponsorprogram følger unge, lovende utøvere – på vei opp. Vi hos Grilstad vet at veien mot gull og jubel er den viktigste. Det er her jobben gjøres. Derfor ønsker vi å bidra med å dele av vår erfaring, kompetanse og hjelpe til med det vi kan for å løfte utøverne underveis.

Grilstad tilbyr tett oppfølgning av teamet, hvor vi blant annet blir med på å bygge utøverne opp i digitale kanaler, støtter med en mindre, symbolsk sum i sponsormidler, og er der som samarbeidspartner gjennom både opp- og nedturer.

Team Grilstad er et lite lag som til enhver tid vil bestå av mellom 2-5 utøvere. Disse er gjerne på forskjellig sted i sin karriere, og arbeider innen forskjellige områder. I dag har vi én fra langrenn, én fra friidrett og en kokk med på laget. Vi ønsker å fokusere bredt, og vil gjerne ha med oss flere spennende og gjerne utradisjonelle folk på laget.

Vil du bli med?

Er du mellom 18-35 år, ambisiøs med høye mål for fremtiden, og skiller deg ut med det du driver med? Vi har åpent for søknader året rundt til vår mailadresse sponsor@www.grilstad.no, og behandler disse én gang i året - rundt februar.

Send oss gjerne en søknad!

Fortell om deg selv, dine verdier og eventuell hjertesak, din sport og hvordan et typisk år ser ut. Hva du trenger hjelp til og hva du ser etter i en sponsor, så hører du fra oss når vi skal behandle søknader.

Bli kjent med Team Grilstad

Vi har med oss tre supergode utøvere på laget, friidrettsutøver Ole Jakob Solbu, kokk Runa Kvendseth og langrennsstjerna Emil Iversen.