Asiatisk salat med Strandaskinke
Asiatisk salat med Strandaskinke er en vellsmakende og spennende oppskrift laget med gode produkter fra Stranda. Prøv selv!
Under 30 min
4 personer
Krever litt
Ingredienser
- 100 g babyspinat
- 1/2 honningmelon
- 2 håndfull med cashewnøtter
- 1 bunt vårløk
- 1 neve mynte
- 1 neve koriander
- 1 grønn chili
- 3 ss limesaft
- 1 ss fiskesaus
- 1 ss sukker
- 2 ss sesamolje
- 150 g Strandaskinke
Fremgangsmåte
Rist cashewnøttene lett i pannen.
Skyll babyspinat og kutt vårløken på langs til tynne staver. Kutt melonen i små terninger eller båter, og riv mynte og koriander.
Bland alt i en bolle sammen med Strandaskinke. Alt. riv Strandaskinke i mindre biter.
I egen skål blandes finhakket grønn chili, limesaft, fiskesaus, sukker og sesamolje til en tynn dressing. Hell denne marinaden over rett før servering.
Stranda produktet i inspirasjonen
Vellagret spekeskinke skåret i smakfulle, tynne skiver. På Stranda bruker vi den tiden som skal til for å lage god spekeskinke. Gi deg selv en god matopplevelse – nyt Norges mest spiste spekeskinke!