Pannekaker med Strandaskinke og lønnesirup

Pannekaker med Strandaskinke og lønnesirup er en vellsmakende og spennende oppskrift laget med gode produkter fra Stranda. Prøv selv!

Under 30 min

4 personer

Enkelt

Ingredienser

  • 4 egg
  • 3 dl hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 5 dl melk
  • 1 dl lønnesirup
  • Strandaskinke

Fremgangsmåte

Bland det tørre i en bolle og tilsett 2 dl melk

Rør til melken har blandet seg med melet.

Tilsett på nytt 2 dl melk, og rør til en halvtykk røre.

Visp resten av melken inn sammen med eggene.

Tykk røre gir tykkere pannekaker, og stekes lengere og på lavere varme.

Tynn røre gir tynne pannekaker, og stekes raskere på høy varme.

Serveres nystekte med Strandaskinke og lønnesirup.

Stranda produktet i inspirasjonen

Vellagret spekeskinke skåret i smakfulle, tynne skiver. På Stranda bruker vi den tiden som skal til for å lage god spekeskinke. Gi deg selv en god matopplevelse – nyt Norges mest spiste spekeskinke!

Les mer

Bli inspirert