Pannekaker med Strandaskinke og lønnesirup
Pannekaker med Strandaskinke og lønnesirup er en vellsmakende og spennende oppskrift laget med gode produkter fra Stranda. Prøv selv!
Under 30 min
4 personer
Enkelt
Ingredienser
- 4 egg
- 3 dl hvetemel
- 0,5 ts salt
- 5 dl melk
- 1 dl lønnesirup
- Strandaskinke
Fremgangsmåte
Bland det tørre i en bolle og tilsett 2 dl melk
Rør til melken har blandet seg med melet.
Tilsett på nytt 2 dl melk, og rør til en halvtykk røre.
Visp resten av melken inn sammen med eggene.
Tykk røre gir tykkere pannekaker, og stekes lengere og på lavere varme.
Tynn røre gir tynne pannekaker, og stekes raskere på høy varme.
Serveres nystekte med Strandaskinke og lønnesirup.
Stranda produktet i inspirasjonen
Vellagret spekeskinke skåret i smakfulle, tynne skiver. På Stranda bruker vi den tiden som skal til for å lage god spekeskinke. Gi deg selv en god matopplevelse – nyt Norges mest spiste spekeskinke!