Rødbetsalat med fetaost, quinoa og asparges
Rødbetsalat med fetaost, quinoa og asparges er en vellsmakende og spennende oppskrift laget med gode produkter fra Stranda. Prøv selv!
30-60 min
4 personer
Krever litt
Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 180 C.
Skrell og skyll røbetene godt og kutt de i båter.
Dryss over litt honning og olivenolje, og bak de i ovnen til de er møre (ca. 40 minutter).
Skyll quinoaen godt. Kok med 2 dl vann i 10 minutter. La den så stå uten varme, med lokk i 10 minutter til, rør med en gaffel.
Skyll spinaten og bryt fetaosten i små biter.
Surr Strandaskinke rundt aspargesen, og stek på en varm plate sammen med litt smør i ca. 10-15 minutter.
Rett før servering vendes spinat, rødbeter, quinoa og fetaost sammen. På toppen av salaten legges asparges med Strandaskinke.
Dryss over litt olivenolje, salt og pepper etter smak.
Stranda produktet i inspirasjonen
Vellagret spekeskinke skåret i smakfulle, tynne skiver. På Stranda bruker vi den tiden som skal til for å lage god spekeskinke. Gi deg selv en god matopplevelse – nyt Norges mest spiste spekeskinke!